goMatic logo
goMatic logo Kom i gang nå

Fast protetikk på 1‑2‑3 integrert med din 3Shape

Nye tenner – like enkelt som å bestille fra nettbutikk til kun 1025,- per tann eller ledd.

Kom i gang nå

Hvorfor goMatic

Proteket har utviklet goMatic i samarbeid med 3Shape intraorale scannere. Produktene rangere fra IPS e.max til monolittiske kroner. Løsningen er best egnet i områder med moderat krav til estetikk.

Digital løsning

Heldigital løsning

Hele prosessen fra A til Å er digitalisert og automatisert. Det gjør at jobben blir gjort raskere med bedre presisjon og betraktelig reduserte feilkilder.

Rask, sporbar levering

Rask, sporbar levering

Du har sporbarhet helt fra den scannes til du har den levert på klinikk med leveringsgaranti på 5-7 dager.

Forutsigbar og rimelig

Forutsigbar og rimelig

Den digitale løsningen gjør det kostnadseffektiv, og lar oss produsere til en god kvalitet for 1025,- per tann eller ledd.

1

Legg inn bestilling

Ta det intraorale avtrykket og velg å sende filen til goMatic med din Trios.

2

Produksjon

goMatic henter automatisk ditt digitale avtrykk. Filen settes direkte og digitalt i produksjon hos produsenten.

3

Levert på klinikk

Etter produksjon og kvalitetskontroll sendes ordren sporbart til deg. Det tar 5-7 dager fra scan til levering.

Intuitiv og enkel bestilling

Alt du trenger å gjøre er å legge inn goMatic som tannteknisk leverandør på din 3Shape-scanner. Deretter oppretter du bruker hos oss.

Ved neste scan kan du sende den til goMatic for automatisk produksjon. Du preparerer, scanner og lager ordre direkte i 3shape. Deretter velger du materiale og farge, det er alt som trengs.

I kundeportalen har du full oversikt over ordrer, fakturering og pakkesporing.

Merti tannhelse i system

Fast protetikk på 1‑2‑3

Legg igjen navn og telefonnummer, så kontakter vi deg for å hjelpe deg i gang.

Kom i gang nå

Produkter

Fast protetikk omhandler et vidt spekter av protetiske løsninger som eksempelvis kroner, broer og fasetter. Fast protetikk er en permanent løsning som innebærer at tannerstatningen sementeres fast på gjenværende tannsubstans. I goMatic har vi spesialisert oss innen keramiske materialer og digitale produksjonsmetoder. Vi tilbyr alt fra estetiske løsninger til funksjonelle løsninger, også i monolittiske varianter.

IPS e.max

IPS e.max er et litium disilikat glasskeram for anatomiske restaureringer, med god gjennomskinnelighet, holdbarhet og styrke. Ved bruk av moderne teknologi og med optimaliserte prosesser er IPS e.max forbedret utover hva som tidligere var tilgjengelige av litium disilikat glasskeramer. IPS e.max kommer i 16 A til D farger, samt 4 “bleke-nyanser”. I tillegg er det fire grader av gjennomskinnelighet å velge i.

IPS e.max leveres monolittisk med maleteknikk. Det er anbefalt å velge monolittisk i diatorikk. IPS e.max er digitalt fremstilt.

IPS e.max bilde

DD cubeX²®

«Gjennomskinnelig som en litium disilicate – styrke som Zirkoniumdioksid», sier produsenten om DDcubeX²®.

DDcubeX²® – er et utmerket materiale som monolittisk løsning. DD cubeX²® har gode indikasjoner til bruk som single monolittiske kroner, materialet kombinerer de kjente positive egenskaper til Zirkoniumdioksid med en betydelig økning i gjennomskinnelighet som er sammenlignbar med litium disilicate. DDcubeX²® er digitalt fremstilt.

DD cubeX²® bilde

3D Multilayer

3D Multilayer er et Zirkoniumdioksid sammensatt i 3 lag, som gir mulighet til å produsere med høy grad av translusens incisalt og mer opasitet mot det gingivale.

goMatic kan levere tannerstatninger i 3D Multilayer modellfritt når de bestilles monolittisk med maleteknikk fra digitalt avtrykk.

3D Multilayer bilde

Aidite Multilayer 3D

Aidite Multilayer 3D er et Zirkoniumdioksid sammensatt i 6 lag, som gir mulighet til å produsere med høy grad av translusens incisalt og mer opasitet mot det gingivale. Tranlusensgraden cervicalt er på hele 43%-57%.

goMatic kan levere tannerstatninger i Aidite Multilayer 3D modellfritt når de bestilles monolittisk fra digitalt avtrykk.

Aidite Multilayer 3D bilde

Fast protetikk på 1‑2‑3

Legg igjen navn og telefonnummer, så kontakter vi deg for å hjelpe deg i gang.

Kom i gang nå