Få svar på dine spørsmål

Her finner du svar på ofte stilte spørsmål om goMatic og det å koble din intraorale skanner direkte til våre produksjonsmaskiner. Er det noe mer du lurer på, er det bare å sende oss en e-post på support@gomatic.no.

Se denne siden for mer informasjon om hvordan du kobler din 3Shape mot goMatic.


Produksjon

Gjennom goMatic er all produksjon digital. Produsenten benytter kun 3d-printere, lasersintrings- og fresemaskiner til fremstilling av tannteknikk.

Sporing

Du kan trykke på lenken som viser sporingsnummeret inne på din ordre for å navigeres til speditørens side. Her vil du finne full sporing til din leveranse.

Sporingsnummer på din ordre finner du i ordresiden, under fanen «Handlingslogg».
Sporingsnummeret blir først tilgjengelig når pakken er under transport.

Levering

Vi utleverer den ferdig produserte tannteknikken med Bring. Du velger selv om du ønsker å benytte deg av Brings bedriftspakke, eller Brings ekspress over natt.

goMatic vil varsle deg om det skulle oppstå en forsinkelse. Du vil få varsel per e-post, samt vil du kunne se forsinkede ordre under fanen «Aktive ordre».

goMatic er integrert med Bring. Vi transporterer våre ordre til veiledende pris, uten påslag. Kostnad for transport deles på antall ordre, slik at transportkostnaden din per ordre blir lavere når flere ordre fraktes sammen.

Transportkostnaden til ditt postnummer blir du opplyst om i goMatics bestillingsmodul.

Om systemet goMatic

Ja! goMatic er skreddersydd mot digital tannteknisk produksjon. Vi har en visjon om å automatisere hele prosessen fra bestilling til levering, til og med fakturering og regnskapsføring.

Systemet er laget av tannteknikere og utviklere, hvor vi sammen har automatisert alle manuelle prosesser for formidling av tannteknikk.

Vi anbefaler å benytte nettleser; Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox eller Safari.
goMatic fungerer dessverre ikke med Internet Explorer.

Denne siden er ditt verktøy for kontroll. Her er alle ordre som ikke er ferdigstilt og levert, oppramset.

Siden har 3 varslesfunksjoner;

  • Grønn banner: Alle order er i rute i henhold til din pasients time.
  • Gul banner: Du har ubesvarte kasusspørsmål fra vår digitale produksjonslinje, som må besvares.
  • Rød banner: En eller flere ordre er dessverre forsinket. Den forsinkede ordren er lett synlig i lyserødt.

Avtrykk

Før du kan sende ditt digitale avtrykk til goMatic, må du legge til goMatic som leverandør i din 3Shape software.
Når dette er gjort velger du goMatic som laboratorium for din ordre.

Om du ønsker at vi legger til goMatic i din 3shape via Teamviewer, kan du kontakte Morten på telefon: 90 09 18 67.

I goMatic har vi algoritmer som ivaretar koblingen mellom din digitale fil og din goMatic ordrebeskrivelse.

Vi jobber med å integrere våre tjenester mot alle leverandørsystemer for intraorale avtrykk. Foreløpig tilbyr vi mottak av intraoral fil fra 3shape.

Nei! I goMatic tilbyr vi kun produksjon fra intraoralt avtrykk.
Har du ett avtrykk som er tatt konvensjonelt anbefaler vi å kontakte en av de dyktige tannteknikerne i vårt moderselskap Proteket.

Om selskapet

Proteket er vårt moderselskap og de tilbyr produksjon av tannteknikk.
goMatic er ett eget aksjeselskap, som er agent for den tanntekniske produsenten Acer Dental Ltd. goMatic er ett automatisk system som formidler tannteknikk, du selv setter i bestilling med din intraorale skanner.

Det er erfarne tannteknikere som står for design og porselensarbeid hos produsenten. Men utover dette er det systemet goMatic som håndterer formidlingen av tannteknikken og alle prosesser!

Det hele begynner med at ditt avtrykk går direkte, og på sekundet, fra din klinikk til de tanntekniske produksjonsmaskinene.

goMatic’s produsent benytter topp moderne produksjonsmaskiner. All tannteknikk formidlet gjennom goMatic er digitalt- og maskinelt fremstilt.

goMatics konsept er at vi enkelt og greit gir deg muligheten til å sette bestillingen din direkte i produksjon hos Acer Dental Ltd.

Hele prosessen og produksjonen vår fra A til Å er digitalisert og automatisert. Det gjør at jobben blir gjort raskere, med bedre presisjon og skreddersydd til dine krav. Det fører igjen til at feilkildene blir betraktelig redusert, samtidig som presisjonen på tannteknikken og logistikken øker.

Prosessene våre og systemet goMatic håndterer dialog og tilrettelegger for komplett ordrebestilling. Vi i goMatic spesialiserer oss på kasus som lar seg produsere direkte fra din intraorale skanner.

Vårt moderselskap Proteket tilbyr deg rådgivningstjenester og produksjon av avansert tannteknikk, kasusplanlegging og pasientmottak.

goMatic er et norsk selskap, med kontorer i Oslo. Vi er agent for Acer Dental Co.

Load More

  • - Fant du ikke svar på det du lurte på? Skriv til oss, så hjelper vi deg!