Hvorfor skal du velge goMatic?

Mange tannleger i Norge har allerede investert i intraoral skanner, og de som har gjort det sier de aldri vil tilbake til den gamle metoden. Når du skanner tar det kun få sekunder før det digitale avtrykket er satt direkte i produksjon i goMatics digitale maskiner – intelligent AI-teknologi gjør jobben for deg.

Forskjellen er at der det tidligere var manuell produksjon av tannteknikken, er hele prosessen nå blitt automatisert og digitalisert – helt i tråd med hvordan du har digitalisert avtrykkstagningen din. Når du får høy kompetanse fra bestilling, via produksjon og til levering blir sluttresultatet mer nøyaktig, hvilket gjør det tryggere for pasientene dine når du velger goMatic.

Her er det også viktig å presisere at selv om det er du som skanner og sender, så fører ikke goMatic til merarbeid for deg. Tvert imot effektiviseres hele prosessen!

goMatic er integrert mot 3shape samt Bring, DHL og UPS.

  • Integrasjonen mot de intraorale skannersystemene gjør at det digitale avtrykket ditt knyttes mot ordreseddelen din hos goMatic.
  • Integrasjonen mot speditørene gjør at du til enhver tid kan se og spore nøyaktig hvor ordren din er.Bestilling av våre produkter - Så enkelt bestiller du via goMatic

Legg inn bestilling

Ta det intraorale avtrykket og velg å sende filen til goMatic med din Trios.

Produksjon

goMatic henter automatisk ditt digitale avtrykk.

Filen settes direkte og digitalt i produksjon hos produsenten.

Sett inn tannerstatning

Etter produksjon og kvalitetskontroll formidles ordren sporbart til deg.

Din pasient får sin tannteknikk utlevert!