Koble din 3Shape mot goMatic

For å aktivere integrasjonen mellom 3Shape og goMatic må du gjennom to steg:

Steg 1: Gå inn på din 3Shape-skanner

1. Velg admin-bruker
  2. Trykk «Mer» øverst på menyen
  3. Trykk på «tannhjulet» i menyen som kommer opp
  4. Trykk på «Tilkoblinger» i sidemenyen
  5. Trykk på «Laboratorier» i sidemenyen
  6. Trykk på «Legg til» øverst i vinduet
  7. Pop-up vinduet «Legg til forbindelse» kommer opp
    • Trykk på «Søk»
  8. Pop-up vinduet «Koble til» kommer opp
    • Skriv inn goMatic, og klikk «Søk»
  9. «Resultat» goMatic kommer opp, klikk «Koble til»
    (Vi må godkjenne manuelt, så om det haster kan du ringe 24 02 22 08)
  10. Etter manuell godkjenning klikk «Oppdater» øverst til høyre, og goMatic-logoen synes i farger

Steg 2: Gå inn i goMatic-appen

1. Last ned goMaticappen
  2. Opprett en personlig bruker i goMatic-appen.
    • Klikk på bekreftelseslinken i e-posten fra goMatic for å aktivere bruker
  3. Logg inn med din personlige bruker
  4. Trykk på «Profile» (se bilde 1)
  5. Trykk på «Manage clinics» (se bilde 1)
  6. Trykk på «Register another clinic» (se bilde 2)
    • Fyll inn selskapsinformasjon (organisasjonsnummer må med)
    • Fyll inn leveringsadresse (Delivery address) og fakturadresse (Invoice address)
  7. Trykk på «Change Shipping Method» (se bilde 3)
    • velg «Bedriftspakke» (kr 125,-) eller
    •  «Post over natt» dersom det haster (kr 400,-)
  8. Trykk deretter «Register another scanner» (se bilde 3)
    • identifiser kode (f.eks VW3474) (se bilde 4)
  9. Opprett ordre fra 3Shape
  10. Sett inn kode (fra app, punkt 8) istedenfor pasientens etternavn på ordre (se bilde 5)
    • send en faktisk ordre, eller
    • send en dummy-ordre (krever avtrykk av f.eks overkjeve)
  11. Vent et par minutter etter at orden fra punkt 10 er sendt, deretter klikker du på Order is sent i goMatic appen (se bilde 4)

Da er det bare å begynne å bestille fremtidens tannteknikk!

Lykke til!

Får du fortsatt ikke dette til kan du ringe oss på 24 02 22 08.